Servisio di rekohé shushi

E servisio di rekohé shushi lo kontinuá normal riba djamars 27 aprel 2021 (Dia di Rei) i djabièrnè30 di aprel 2021 (Dia di Rincon). No tin ningun kambio di ruta riba e dianan menshoná. Nos empleadonan di e servisio di rekohé shushi di kas i negoshi lo pasa normal segun e skema kustumbrá.Esaki ta konta pa tur tipo di shushi; glas, plèstik, bleki, karton, papel i restu di shushi. Tene kuenta ku trùk di shushi ta pasa mas tempran riba djamars 27 di aprel (Dia di Rei) i djabièrnè30 di aprel (Dia di Rincon) den e barionan kustumbrá. 

Servisio di rekohé kadaver

E servisio di rekohé kadaver lo kontinuá normal riba 27,30 di aprel  i 1 di mei próksimo. Pa por hasi uso di e servisio aki por yama nos na 788-2999.

Lokashonnan di entregá shushi

Nos lokashonnan di entregá shushi na Kaya Industria 20 i Lagun lo ta será riba djamars27di aprel (Dia di Rei) i djabièrnè30di aprel (Dia di Rincon) i 1 di mei (Dia di Labor).Lokashon na Morotin lo ta habri normal riba e tres fecha nan aki.

Ofisina prinsipal di Selibon

Nos ofisina prinsipal na Kaya Industria 20 tambe lo ta será riba djamars27di aprel (Dia di Rei) i djabièrnè30 di aprel (Dia di Rincon). Nos ofisina prinsipal lo ta habrí bèk djaluna3 di mei 2021 pa brinda kada kliente e bon servisio di kustumber.

DIT IS EEN MEDEDELING VAN SELIBON NV IN VERBAND MET DE KOMENDE FEESTDAGEN.

Afvalinzameldienst

De afvalinzameldienst zal zoals gebruikelijk voortgezet worden op dinsdag 27 april (Koningsdag) en vrijdag30 april (Dia di Rincon). Er zullen op de genoemde dagen geen routewijzigingen plaatsvinden. Onze medewerkers van de afvalinzameldienst vwb huisvuil en bedrijfsafval zullen normaal langskomen volgens het gebruikelijke schema. Dit geldt voor alle soorten afval: glas, plastic, blik, karton, papier en restafval.  Gelieve er rekening mee te houden dat de vuilnistruck op een vroeger tijdstip langskomt op dinsdag 27 april (Koningsdag) en vrijdag30 april (Rincondag) in de gebruikelijke wijken.

Kadaverophaaldienst

De kadaverophaaldienst wordt normaal voortgezet op 27 april, 30 april en 1 mei aanstaande. Om gebruik te maken van deze dienst kunt u ons bellen op 788-2999.

Afvalbrengstations

Onze afvalbrengstations aan de Kaya Industria 20 en Lagun zijn op  27 april (Koningsdag), vrijdag (Rincon Dag) en 1 mei (Dag van de Arbeid) gesloten.Locatie bij Morotin is normaal open.

Hoofkantoor Selibon

Ook ons hoofdkantoor aan de Kaya Industria 20 zal op dinsdag 27 april (Koningsdag) en vrijdag30 april (Dia di Rincon) gesloten zijn. Op maandag3 mei is ons hoofkantoor weer open om elke klant onze gebruikelijke goede service te verlenen.  

Share This
error: Content is protected !!