Dos siman pasádia 12 di aprel 2021Selibon N.V. a ekstendé un parti na Morotin pa depositá sushi di kurá i shushi di kontrukshon pa motibudi un situashon kua bira un punto di atenshon.

Kantu di henter ekaminda pa yega Morotin pa depositá shushi tabatinun kantidat di shushi di kurá, shushi di konstrukshon i shushi gròf. E situashon aki a krea un medioambiente ahigiéniko pa salubridat públiko i spesialmente pa komunidat di Rincon.Ta pa e motibu akiSelibon mester a bin ku un solushon di urgensiapa hasi e sitionan limpi  kaminda ta depositáshushi klandestinamentekantu di e kaminda pa yega Morotin.

Despues di un limpiesa profundo ku trùk, loader i greiper, Selibon a tuma nota ku a bolbe depositá shushi di kurá i shushi di kontrukshon  na e sitio ku nan a hasi limpi. Hendenan no a hasi uso di e sitio temporal pa depositáe shushinan menshoná den un forma korekto i higiéniko.

Selibon N.V. ta bolbe hasi un súplika nahabitantenan di Boneiru engeneral ku ta bishitá Morotin, pa anda mas konsiente kunos medioambiente. Depositá bo shushi grátis na Morotin den un forma responsabelna e sitio destiná pa esaki paun komunidat limpi i salú.

SELIBON N.V. HEEFT EEN GEDEELTE IN MOROTIN UITGEBREID VOOR TUIN- EN BOUWAFVAL

Twee weken geleden 12 april 2021 heeft Selibon NV een gedeelte in Morotin uitgebreid voor het storten van tuin- en bouwafval vanwege een situatie die alle aandacht verdiende.

Langs de hele weg naar de afvalbrengpunt in Morotin lag een grote hoeveelheid tuin- en bouwafval en grofvuil. Deze situatie zorgde voor onhygiënische toestanden met betrekking tot de volksgezondheid en in het bijzonder voor de inwoners van Rincon. Dit was de reden waarom Selibon met een noodoplossing moest komen om de plekken waar clandestien afval gestort werd langs de weg naar Morotin schoon te maken.

Na een grondige schoonmaakbeurt met trucks, loaders en grijpers, heeft Selibon kunnen constateren dat er weer tuin- en bouwafval is gestort op de plaatsen die schoongemaakt waren. Er werd geen gebruik gemaakt van de tijdelijke plek om de genoemde soorten afval op een correcte en hygiënische manier te storten.

Selibon NV doet opnieuw een beroep op alle inwoners van Bonaire in het algemeen die Morotin bezoeken, om bewuster om te gaan met ons milieu. Stort uw afval gratis in Morotin op een verantwoordelijke manier op de plek die daarvoor bestemd is voor een schone en gezonde samenleving. 

Share This
error: Content is protected !!