KRALENDIJK —

Baiskel hòrtá for di pòrch

Riba djadumingu 9 di mei a drenta keho di ladronisia di un baiskel kolo pretu di marka Ghost, modèl‘mountainbike’. Entre djasabra 8 di mei i djadumingu 9 di mei deskonosínan a bai ku e baiskel. E baiskel tabata stashoná den pòrch di kas situá na Kaya Hulanda i no tabata na lòk.È

Hòmber ta kai for di bròmer dor di kaminda gròf

Alrededor di 11.50 or riba djadumingu 9 di mei, sentral di polis a risibí notifikashon di  un aksidente riba Kaya Nikiboko Sùit. Shofùr di un bròmer a slep riba kaminda i kai. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.


Shofùr di ‘quad’ ta haña but pa hòp

Riba djabièrnè anochi, pa mas o ménos 12.30 or a duna shofùr di un ‘quad’ but dor ku e tabata hòp riba karetera públiko ku un pasahero patras sinta. Ela haña un prosèsferbal pa butamentu di‘fever’ i tambe pa manehá sin hèlm adekuá bistí.


A konfiská bròmer

Durante di un patruya a para un bròmer ku tabata manehá sin plachi di number pa kontrol. A konfiská e bròmer komo ku e no tabatin plachi di number.


Trùk a bòltu

Riba djabièrnè 7 d mei, alrededor di 11.25 or di mainta a drenta notifikashon ku un trùk a bòltu riba Kaya Korona. Na e sitio a resultá ku enbèrdat tabatin un trùk riba su banda robes di bòltu riba Kaya Den Stashi, ku durante e bòltumentu a okashoná daño material na dos otro vehíkulo mas.  Shofùrnan di tur tres e vehíkulonan tabata ileso. Ambulans a bin na e sitiotòg pa chek un ke otro. A resultá ku shofùr di e trùk no tabatin reibeweis ni seguro bálido i ela haña un prosèsferbal pa tur dos e violashonnan aki.

Aksidente riba Kaya Nikiboko zuid
Algu mas lat pa mas o ménos 12.20 or un aksidente entre un outo i un pikòp ‘flatback’ a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Sùit. E pikòp ‘flatback, pa motibu deskonosí, a kore dal patras di e outo.  Shofùr di e outo tabatin doló na su lomba i personal di ambulans a asistié na e sitio mes.

Fiets gestolen vanaf porch

Op zondag 9 mei werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte fiets van het merk Ghost, model mountainbike. Tussen zaterdag 8 mei en zondag 9 mei hebben onbekenden de fiets weggenomen. De fiets stond niet op slot op de porch van een woning aan de Kaya Hulanda.

Man valt van motor door oneffen wegdek

Omstreeks 11.50 uur op zondag 9 mei, kreeg de politiecentrale melding van een eenzijdige aanrijding op de Kaya Nikiboko Zuid. De bestuurder van een motor gleed uit op het wegdek en viel. Hij werd net de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Bestuurder quad bekeurd voor ‘wheelien’

Op vrijdagavond omstreeks 00.30 uur werd de bestuurder van een quad bekeurd omdat de bestuurder op de openbare weg aan het ‘wheelen’ was met een passagier achterop. Hij kreeg een proces-verbaal voor het feveren en voor het rijden zonder passende helm.

Brommer in beslag genomen

Tijdens een patrouille op vrijdagavond omstreeks 20.15 uur werd een brommer die zonder kenteken reed, gestopt ter controle. De brommer werd in beslag genomen.

Vrachtwagen over de kop

Op vrijdag 7 mei kwam omstreeks 11.25 uur melding binnen over een omgeslagen vrachtwagen op de Kaya Korona. De vrachtwagen lag gekanteld  op de Kaya Den Stashi, waarbij ook twee andere voertuigen schade hebben opgelopen. De bestuurders van alle drie de voertuigenbleven ongedeerd. De ambulance kwam ter plekke om toch het één en ander te checken. De bestuurder van de vrachtwagen bleek geen rijbewijs en ook geen geldige verzekering te hebben voor de vrachtwagen. Hij kreeg een proces-verbaal voor beide overtredingen.

Iets later omstreeks 12.20 uur vond een aanrijding tussen een auto en een pick-up, plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. De pick-up reed om nog onbekende oorzaak op zijn voorganger. De bestuurder van de auto klaagde over rugpijn en werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

Share This
error: Content is protected !!