ENTREGA DI CHÈKSIMBÓLIKO RADIO THONTOGETHER WE CAN!
 
Ayera Voeding op School i Voedselbank Bonaire a risibí e check simbólikoku e suma di $4525,- kadaunu. Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire, Lions i Rotary Club a kolektáuntotal di $10.250 pa e dos fundashonnan Voedselbank, Voeding op School i paketenan pa beibidurante e Radiothon di 27 di aprel 2021. Tambekomestible a wordudoná pa pueblo Boneriano. E tres klupnan ta hopisatisfechoku e asistensia, sostén i maskutur e kantidat di donashonnanrisibí. Voedselbank i Voeding op school a risibi $4.525 kadaun i $1200 a bai pa e 85 paketenan pa beibirepartí dia 8 di mei pasá.
Representantenan di Voeding op School i Voedselbank Bonaire, sra. Shaina Offerman i Sr. NollyOleanarespektivamente, a ekspresánangratitut pa e donashonrisibí. E donashon aki sigur lo yuda e dos fundashonnan pa sostenémasfamiaiespesialmentemuchanan. Kiwanis, Lions i Rotary keyamadankiunbiahamas na turku a hasi e radiothonposibel i naturalmenteundankigrandi na e pueblo generoso di Boneiru pa tur e donashonnan.
Huntunos por! Together we can!
Riba e fotonan presidente di Kiwanis Kralendijk sr. Ricard Nicholson i Presidente di Lions Bonaire sra. Edi Carolina ta hasientrega di e check na sra. Offerman di Voeding op School i sr. Oleana di Voedselbank Bonaire
 
OVERHANDIGING SYMBOLISCHE CHEQUE RADIOTHON TOGETHER WE CAN!
 
Gisteren hebben de stichtingen Voeding op School en Voedselbank Bonaire de symbolische cheque ontvangen voor een bedrag van $4525 elk. Kiwanis Club of Kralendijk, Bonaire, Lions en Rotary Club hebben in totaal $10.250 opgehaald voor deze stichtingen en de babypakketten tijdens de Radiothon van afgelopen 27 april. Bovendien zijn er langhoudbare artikelen gedoneerd.
De drie clubs zijn zeer tevreden met de opkomst, steun en bovenal gulle donaties. De Voedselbank en Voeding op School hebben elk $4525 ontvangen, $1200 werd toebedeeld aan de babypakketten die op 8 mei 2021 uitgedeeld zijn aan 85 baby’s. De vertegenwoordigers van Voeding op School en Voedselbank Bonaire, respectievelijk mw. Shaina Offerman en dhr. NollyOleana, waren zeer dankbaar voor de donatie, hiermee kunnen de stichtingen meer gezinnen en kinderen helpen.
Kiwanis, Rotary en Lions willen nogmaals iedereen bedanken die deze Radiothon mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk alle mensen die op de een of andere manier hebben gedoneerd. Together we can!
Op de foto’s overhandigen de voorzitter van Kiwanis Kralendijk dhr. Ricard Nicholson en voorzitter van Lions Bonaire mw. Edi Carolina de symbolische cheque aan mw. Shaina Offerman van Voeding op School en dhr. NollyOleana van Voedselbank Bonaire.
Share This
error: Content is protected !!