KNMI TA INFORMA.

KNMI ta informá ku bientu lo bin for di zùit pa zùit ost 34 km pa ora. Esaki lo kuminsá awe nochi dia 2 di yüli y lo keda te mañan atardi 3 di yuli. Laman lo tin ola te ku 1.5 meter. Tin resake pero parti ost di e isla. Doñonan di boto chikitu ku tin plania pa subi laman rònt Bonaire mester tuma prekoushon. Sigui website di KNMI pa mas informashon.

KNMI waarschuwt voor harde wind komend uit het zuiden en zuidoosten. De wind kan een snelheid bereiken van 34 kilometer per uur. Dit begint vanavond 2 juli en duurt tot morgen in de namiddag van 3 juli. De golven in zee kunnen een hoogte bereiken van 1.5 meter. Hou rekening met deining aan de oostkust. Eigenaren van kleine boten die van plan zijn de zee op te gaan moeten rekening hiermee houden en voorzorgsmaatregel nemen. Bezoek de website van KNMI voor meer informatie.

FUENTE: O.L.B.

Share This
error: Content is protected !!