Detenshon

Riba djárason 11 di ougùstùs a detené un hòmber di inisial S.C.M. di 35 aña di edat pa investigashon mas aleu den kuadro di sospecho di falsifikashon por eskrito.

Kiebro den kas di dia kla

Riba djamars 10 ougùstùs a drenta keho di kiebro den kas situá na Kaya Sonmontuno. Deskonosínan a drenta e kas via e bentana di baño i a bai ku entre otro ‘console’ di PS4 i un iPhone. Ta investigando mas aleu kiko mas a bai kuné. E kiebro a tuma lugá entre 7.30 or di mainta i 6.30 or di atardi. Ta investigando e kaso.

Kimamentu di sushi ta okashonámolèster di huma i holó
Riba djamars 10 di ougùstùs sentral di polis a risibí notifikashon ku tabatin un kandela den besindario di Kaya Sirena. Na yegada di patruya a resultá ku na e krusada di Kaya Sirena i Sentro di Bario Tera Kòrá a sende un bòshi di sushi na kandela. E kandela tabata okashoná molèster di huma. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela ku tabata okashon molèster di huma pa e bisiñanan. No tabatin herido.

Riba djaluna 9 di ougùstùs tambe a bati alarma di kandela na un kunuku den besindario di Seru Angola. Probablemente nan tabata kimando sushi kual tabata kousamolèster di holó pa e bisiñanan. Na yegada di brantwer a resultá ku tabata trata di un buraku di greis den kua ta kima sushi i ku e kandela tabata sende pa un siman kaba. Brantwer no por hasi muchu mas ku baha e vlamnan.

 

 

Aanhouding

Op woensdag 11 augustus werd een man met initialen S.C.M. van 35 jaar aangehouden in het kader van  verdenking van valsheid in geschrifte.

 

Inbraak in woning op klaarlichte dag

Op dinsdag 10 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Sonmuntono. Onbekenden zijn de woning binnengekomen door het badkamerraam en hebben onder andere een PS4 console en een Iphone meegenomen. Er wordt nog onderzocht of er meer is ontvreemd. De inbraak vond plaats tussen 07.30 uur en 18.30 uur. De zaak wordt onderzocht.

Brandend afval veroorzaakt rook- en geuroverlast
Op dinsdag 10 augustus kreeg de politiecentrale melding van brand in de omgeving van Kaya Sirena. Bij aankomst van de patrouille bleek dat er op het kruispunt van de Kaya Sirena en Sentro di Bario Tera Kòrá een hoop afval in brand was gestoken. De brand veroorzaakte rookoverlast. De brandweer heeft de brand geblust. Er raakte niemand gewond.

Op maandag 9 augustus was er bij een kunuku in de omgeving van Seru Angola ook brandalarm geslagen. Vermoedelijk was men afval aan het verbranden wat geuroverlast veroorzaakte voor de buren. Bij aankomst van de brandweer bleek dat het ging om een gat met gruis waarin afval wordt verbrand en dat de brand al een week gaande was. De brandweer kon niet veel meer doen dan de vlammen wat te minderen. Er raakte niemand gewond.

Share This
error: Content is protected !!