BRINGAMENTU KU HERIDO

Alrededor di 9 or di anochi riba djasabra 14 di ougùstùs, a dirigí un patruya den e besindario di e rotònde na Hato pa un notifikashon tokante un posibel kaso di bringamentu. Un trahadó di seguridat a kita dos hòmber ku tabata bringa for di otro, despues di kua nan a bolbe kuminsá bringa. Un di e hòmbernan a dal e otro ku un piedra den su kara i a bandoná e sitio. Ambulans a transportá e víktima pa hòspital pa tratamentu médiko. Ta investigando e kaso.

A TOPA KURPA SIN BIDA

Den oranan di tramèrdia di djasabra 14 di ougùstùs, a bin topa ku un persona ku no tabata duna señal di bida den su  kas situá na Kaya Neerlandia. Despues di investigashon e dòkter presente a konstatá morto natural. Ta trata di e hòmber di inisial D.J.H. di 60 aña di edat.

AKSIDENTE ENTRE OUTO I BRÒMER

Alrededor di 5.30 or riba djasabra 14 di ougùstùs un aksidente entre un outo i un bròmer a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. E outo no por a para na tempu i a dal den e bròmer. Ambulans a transportáshofùr di e bròmer pa hospital pa tratamentu médiko.

 KIEBRO

Den oranan trempan di mainta riba djasabra 14 di ougùstùs a drenta keho di kiebro den un kantor di number situá na Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. Deskonosínan a forsa e porta pa drenta i bai ku váriosartíkulo i sènkèsh.

Riba djabièrnè 13 di  ougùstùs a drenta keho di kiebro den un restorant/bar situá den un akomodashon turístikositia na Kaya Internashonal. Deskonosínan a bai ku e kaha di sèn i tambe yabi di 15 outo di hür.

Ambos kaso ta bou di investigashon.

POLITIEBERICHTEN VAN VRIJDAG 13 AUGUSTUS TOT EN MET MAANDAG 16 AUGUSTUS 2021

VECHTPARTIJ MET GEWONDE

Op zaterdag 14 augustus werd omstreeks 21.00 uur een patrouille naar de rotonde in Hato gestuurd na een melding over een mogelijke vechtpartij. Twee mannen werden door een beveiliger uit elkaar getrokken, waarna ze elkaar weer in de haren vlogen. Eén van de mannen sloeg de ander met een steen in het gezicht en ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer werd met de ambulance naar hetziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.

LEVENLOOS PERSOON AANGETROFFEN

In de middaguren op zaterdag 14 augustus werd een levenloos persoon in een woning aan de Kaya Neerlandia aangetroffen. Na onderzoek door de dokter werd een natuurlijke dood geconstateerd. Het betreft een 60-jarige man met initialen D.J.H.

AANRIJDING TUSSEN AUTO EN BROMMER

Omstreeks 17.30 uur op zaterdag 14 augustus vond een aanrijding plaats tussen een auto en een brommer op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De auto kon niet tijdig stoppen en botste tegen de brommer. De bestuurder van de brommer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

INBRAKEN

In de vroege ochtenduren op zaterdag 14 augustus werd aangifte van inbraak gedaan in een loterijkantoor aan de Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. Onbekenden hebben de deur geforceerd om binnen te komen en hebben diverse artikelen en contant geld meegenomen.

Op vrijdag 13 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een restaurant/bar in een toeristische accommodatie aan de Kaya Internashonal. Onbekenden hebben de geldkassa en autosleutels van 15 huurauto’s tussen 01.20 en 01.30 uur ontvreemd.

 

Beide zaken worden onderzocht.

 

 

Share This
error: Content is protected !!