Entrante novèmber 2020 P-Direkt tin un edifisio nobo. Tòg e apertura ofisial a laga warda riba dje dor di e medidanan di corona, pero tambe pa finalisá e último trabounan na e ofisina.

 

Djárason 8 di sèptèmber tabata e dia grandi. Gezaghèber interino, sr. ReynoldOleana huntu ku sr. Edgar Heijmans (direktor saliente di P-Direkt) i sra. Marijke van den Boer (direktor entrante di P-Direkt) a habri e edifisioofisialmente dor di desvelá e bòrchi di e ofisina. Seguidamente presentenan por a haña un rekorido di e ofisina bou di guia den grupo chikitu.

 

P-direkt ta un instansia di gobièrnu i ta sòru pa atministrashon di salario i personal pa ámtenarnan di Reino na Hulanda Oropeo. Pa por ta bon alkansabel pa e ámtenarnan di Reino na Hulanda den oranan di anochi tambe, a habri un filial na Boneiru na 2015. Dor di e diferensia den tempu, Boneiru por sigui duna e servisio. Si tin pregunta tokante asuntunan di personal despues di 5 or di atardi ora Oropeo òf si ke regla algu den e portal di P-Direkt, e ora ei ta haña un kolega di Boneiru na liña.

 

Na Boneiru P-Direkt tin 25 empleado ku ta repartí den dos tim. Tur e empleadonan ta di trein lokal dor di Scholengemeenschap Boneiru

 

NIEUW PAND P-DIREKT OFFICIEEL GEOPEND

 

Vanaf november 2020 maakt P-Direkt gebruik van het nieuw pand. Toch liet de officiële opening nog even op zich wachten vanwege de coronamaatregelen, maar ook om de laatste hand te kunnen leggen aan de werkzaamheden in het pand.

 

Woensdag 8 september 2021 was het dan zover. Wnd. Gezaghebber, dhr. ReynoldOleana heeft samen met dhr.Edgar Heijmans (voormalig directeur P-Direkt) en mw. Marijke van den Broek (nieuw directeur P-Direkt) door het onthullen van het vestigingsbord het pand officieel geopend. Vervolgens konden aanwezigen in kleine groepen, onder begeleiding, het pand bezichtigen.

 

P-Direkt is een overheidsorganisatie en verzorgt in Europees Nederland de salaris- en personeelsadministratie voor rijksambtenaren. Om ook tijdens de avonduren voor rijksambtenaren in Nederland goed bereikbaar te zijn, werd er in 2015 een vestiging op Bonaire geopend. Door het tijdsverschil kan Bonaire de dienstverlening in de lucht houden. Indien men na 17.00 uur Europese tijd een vraag heeft over personeelszaken of als men iets wil regelen in het P-Direkt portaal, dan krijgt men een collega op Bonaire aan de lijn.

 

Voor P-Direkt werken nu 25 medewerkers op Bonaire, zij zijn verdeeld over twee teams. Alle medewerkers zijn lokaal opgeleid via de Scholengemeenschap Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!