Kralendijk – Den periodo di 1 te ku 8 di desèmber binidero un treinen militar ta bai tuma lugá na Boneiru. Esaki den kuadro di mantenshon di e disponibilidat operashonal di e di 41 kompania di ehérsito establesé na Kòrsou.

Propósito di e treinen ta pa sera konosí ku Boneiru su bisindarionan i traha huntu ku outoridatnan lokal i servisionan di emergensia. Tambe lo ehersé trabou na benefisio di proyektonan di obra di karidat. Meskos ku durante e anterior treinen na nos isla, nan ta hasi uso di e aeropuerto bieu pegá ku Rincon komo ubikashon pa kampamentu. En konekshon ku e treinen komandante kapitan Martijn Huis in ‘t Veld huntu ku mayor Arthur Duursma lo hasi un bishita di kortesia serka gezaghèber Edison Rijna.

 

 

 


MILITAIRE TRAINING OP VERSCHILLENDE LOCATIES OP BONAIRE

 

Kralendijk – In de periode van 1 tot en met 8 december aanstaande zullen er militaire oefeningen plaatsvinden op Bonaire. Dit in het kader van het handhaven van de operationele gereedheid van de 41e landmachtcompagnie geplaatst op Curacao. De oefeningen zijn bedoeld om kennis te maken met de omgeving op Bonaire en samen te werken met de lokale autoriteiten en hulpdiensten. Ook zullen er werkzaamheden worden verricht ten behoeve van goede doelen-projecten. Net zoals bij de vorige oefening op ons eiland wordt gebruik gemaakt van de oude airstrip bij Rincon als bivaklocatie. Aansluitend zullen commandant kapitein Martijn Huis in ’t Veld samen met majoor Arthur Duursma een beleefdheidsbezoek brengen aan gezaghebber Edison Rijna.

Share This
error: Content is protected !!